SUPORT

Bashkepunimi me kursantet vazhdon edhe pasi ata te kene perfunduar trajnimet perkatese. Ne ju ofrojme keshillime dhe asistence te vazhdueshme per punet dhe bizneset ku ata do te operojne.

EKONOMISTEVE DHE ADMINISTRATOREVE

Administratoret dhe ekonomistet e bizneseve ne i suportojme per:

  • 1- Keshillim dhe asistence per programin te cilin do te implementojne ne biznes.
  • 2- Asistence per rregjistrime te ndryshme sipas standarteve
  • 3- Keshillim per implementin e programit
  • 4- Keshillim¬†per zgjedhjen e paisjeve hardware

 

KURSANTEVE

Kursanteve ju ofrohet suport ne disa drejtime:

1-Ne perfundim te kursit ju prezantojme ofertat aktuale te punes

2-Suport ne vendin e punes

3-Kursanteve per SOFTWARE FINANCIAR ju ofrohet FALAS, kursi ne Webinar per Microsoft Excel per nje periudhe 6 mujore. Kerkohet rregjistrim duke shkruar ne adresen tone te email-it

4- Leksione online FALAS, per Bazat e Kontabilitetit. Nuk kerkohet rregjistrim, ndaj kliko ketu…

5-Leksione online¬† FALAS, per Deklarimet ne sistemin e tatimeve.Nuk kerkohet rregjistrim , ndaj kliko ketu…

 

KERKO ASISTENC

Dergoni email ne adresen

sherbimperklientin@gmail.com