ASISTENCE

Bleresit e Programeve Kompjuterike, Kursantet dhe te gjithe Perdoruesit e Programeve Alpha Web , Financa 5 , Elif-Kontabilitet mund te Kerkojne dhe te Perfitojne Asistence Online.

 

Ne ju japim asistence online ne cdo qytet te Shqiperise.

KERKO ASISTENCE

kliko ketu

 

PROGRAME REMOTE

shiko ketu

 

 

Foto e BI