KONTABILITETI MANUAL

  Objektivat e Trajnimit ” Kontabilitet Manual”: • Te shpjegoje konceptet themelore te te kontabilitetit • Te shpjegoje metodat baze te kontabilitetit, rregullat dhe proceset • Te shpjegoje parime dhe praktika baze taksimi • Te shpjegoje njohjen e aktiveve afatgjata…

Lexo me shume

PODCAST/VIDEO

Ju mund te shikoni free video dhe te degjoni podcaste si me poshte: I-VIDEO LEKSIONE Bazat e Kontabilitetit. Kliko ketu per te pare videot. Free. II-PODCAST Manaxhim Projekti. Kliko ketu per te degjuar podcast-et.Free. III-KONTABILITETI MANUAL Kontabiliteti Manual. Kliko ketu…

Lexo me shume

KLASA TE MEDHA

Kurset te cilat zhvillohen ne klasa te medha synojne qe kursanti te mesoje ne orare fikse dhe te perfitoje nga tarifa me te ulta. Pedagogu ju tregon nepermjet shembujve praktike rregjistrime konkrete. Ju ushtroheni ne menyre te pavarur ne shtepi…

Lexo me shume

KLASA TE VOGLA

Kurset te cilat zhvillohen ne klasa te vogla  synojne  trajnimin e cdo kursanti nepermjet tarifave me te ulta se kurset e dedikuara. Pedagogu u tregon nepermjet shembujve praktike rregjistrime konkrete. Jep detyra dhe kontrollon ne intervale te caktuara seancash. Karakteristikata…

Lexo me shume

KURSE TE DEDIKUAR

Ne kursin e dedikuar i cili mund te jete online ose ne zyre, fokusimi eshte tek kursanti. Ju ushtroheni se bashku me pedagogun perkates (ne kohe reale). Rekomandohet per ekonomistet, kontabilistet dhe individe ne fillimet e tyre te cilet jane…

Lexo me shume