PROCEDURA E SELEKSIONIMIT

NE JEMI TE FOKUSUAR TEK CILESIA Procesi i trajnimit te kursanteve eshte nje proces shume i rendesishem. Kursantet mund te jene student, ekonomist te sapo diplomuar, ekonomist ne hapat e para, ekonomist, kontabilist, ekspert kontabel dhe administratoret e biznese.  Ne…

Lexo me shume