Plan biznesi

PLAN BIZNESI

NDERTIM PLAN BIZNESI MICROSOFT EXCEL   Planifikoni¬† biznesin tuaj dhe suksesi eshte i garantuar     1-Ore trajnimi: 20 ore 2-Forma e kursit: ne zyre dhe online 3-Perdoret Excel ne ndertimin e Plan Biznesi 4-Ushtrim konkret ne ndertimin e planit…

Lexo me shume