EXCEL-ONLINE

EXCEL – KURSE ONLINE

Kurse Online per Microsoft Excel   1-Kurse te Dedikuar:                                      1 individe & 1 pedagoge, ne kohe reale dhe orare fleksibel 2-Kurse ne…

Lexo me shume