Teste te ndryshme

TESTE

Ne zyre aplikohen keto lloje testimi: 1-Teste Pranimi 2-Teste Kursi 3-Teste Finale   1-Teste Pranimi Cdo individe ka te drejte te trajnohet, por ne momentin e pare ne zhvillojme nje diagnostikim te njohurive aktuale te secilit. Nepermjet intervistimit dhe sipas…

Lexo me shume
Rregullore e zyres

RREGULLORE

A-RREGULLORE E ZYRES Cila eshte rregulloria per te zhvilluar trajnime? Trajnimi eshte nje proces delikat i cili kerkon nje komunikim cilesor te paleve ku secila duhet te luaje shume mire rolin e saj. Per kete qellim individet te cilet do…

Lexo me shume
Llojet e kurseve

LLOJET E KURSEVE

Trajnimet qe ofrohen ne qender jane te disa formave: kurse te dedikuar, kurse ne klasa te vogla, kurse ne klasa te medha dhe ne webinar. Kurset te cilat ofrohen prej qendres jane: I-Kurse te dedikuar. Ne kurset e dedikuar, cdo…

Lexo me shume

GOOGLE ADS-KURSE

Google Ads —————————————————————————————– MODULI 1 Bazat e Google Ads Avantazhet e Online Advertising Targetimi i Fushatave Menaxhimi i Buxhetit dhe Billing Transfers Krijimi i Fushatave të suksesshme Kërkimi nëpërmjet Fjalëve Kyçe (Keywords) MODULI 2 My Business Krijimi i website ne…

Lexo me shume

CERTIFIKIME NE ZYRE & ONLINE

Kurset per programe kompjuterike si paketa office dhe programet e kontabilitetit te informatizuar ofrohen online dhe ne zyre . Kursantet e trajnuar ne zyre ose online paisen me certifikaten perkatese per trajnimin e zhvilluar. Te gjithe kursantet ne cdo qytet…

Lexo me shume

RREGJISTRIMI JUAJ

Individet mund te rregjistrohen online per kurset online dhe ato ne zyre. Ne periudhen 13 Mars- 15 Shtator 2020 kurset do te zhvillohen vetem online. Pasi ju te rregjistroheni ne do te komunikojme me ju. Ne jemi te interesuar per…

Lexo me shume
excel per ekonomistet

EXCEL PER EKONOMISTET

Trajnimi synon te pergatise me njohuri stafet e bizneseve/ institucioneve per te rritur profesionalizmin dhe njohurite e tyre ne pune. HAPI 1, I CDO TRAJNIMI EXCEL PER EKONOMISTET Nepermjet moduleve te meposhtme do te mund te jeni me te suksesshem…

Lexo me shume

EXCEL PER BANKAT

Trajnimi synon te pergatise me njohuri stafet e reja ose ata qe aspirojne per sektorin bankar. Nepermjet moduleve te meposhtme do te mund te rrisni profesionalizmin tuaj dhe do te jeni nje kandidate me i afte per te punuar ne…

Lexo me shume
deklarime-online

DEKLARIME ONLINE

Tatimet e mia (eFiling) është konceptuar dhe ndërtuar në mënyrë të tillë që të jetë lehtësisht i përdorshëm nga të gjithë. Sistemi eFilling mirembahet nga DPT e cila eshte pergjegjese per funksionimin dhe mirembajtjen e sistemit. TUTORIAL FALAS Synon te…

Lexo me shume

KURSANTET

Ne eksperiencen disa vjecare te trajnimeve kursantet e trajnuar ju perkasin qyteteve te ndryshme si: Tirane, Durres, Vlore, Fier, Lushnje,Korce, Berat, Sarande, Himare, Tropoje,Shkoder,Pogradec etj. Njekohesisht ne trajnimet online ne kemi trajnuar edhe student ose ekonomiste ne shtete si Gjermani,…

Lexo me shume