WEBINAR-KURSE

Kursi ne Webinar zhvillohet online . Ju ndiqni leksionet e pergatitura prej nesh (online dhe ne webinar) dhe ushtroheni ne menyre te pavarur sipas nje plani.  Rekomandohet per individe ne fillimet e tyre, te cilet jane ne distance ose nuk kane kohe per te zhvilluar ne te njejten kohe punen dhe trajnimin.

Si veprohet ne Webinar? 

Lexo me shume…

 

 

 

Karakteristikat e Kurseve ne Webinar:

 • I-Perberja e klases: 1 person me klase te dedikuar.
 • II-Fillimi:  Me rregjistrim paraprake.
 • III-Rregjistrimi:   a)  Sekretaria Online, kliko ketu      b) Whatsapp, kliko ketu
 • IV-Lloji i kursit:  Online.
 • V-Orare:Leksionet ne webinar dergohen cdo jave sipas nje plani
 • VI-Kursi i radhes:Ne cdo moment.
 • VII-Programet e kurseve :
    1. Alpha Web Business
    2. Alpha Web Farmaci
    3. Alpha Web Pharma
    4. Alpha Listepagesa
    5. Alpha Web Hotel
    6. ProDream
    7. MobiPos
    8. Alpha Web Prodhim
    9. Alpha Web Buxhetor
    10. Bazat e Excel
    11. Excel i Avancuar
    12. Excel per Ekonomistet
    13. Excel per Bankieret
    14. Excel per Plane Biznesi
    15. Praktike me Alpha Web
  • Procedura:                     Instruktori pergatit me perpara materialet dhe jua dergon ju ne format video. Ju keni te drejte ti shikoni dhe perdorni ato per nje periudhe 1 muaj-12muaj ne varesi te te trajnimit. Materialet mund te perdoren online, por nuk mund te shkarkohen.
 • VIII-Pagesa:                             a) Ne fillim       b) Me keste (shiko cmime)