IMPLEMENTIM FILLESTAR

NE JU NDIHMOJME TE VENDOSNI PROGRAMIN TUAJ NE PUNE

ASISTENCE ONLINE NE CDO QYTET


 

IMPLEMENTIM  FILLESTAR

 

 • 1-Instalimi i programit nga prodhuesi i tij.

 • 2-Konfigurimi fillestar i programit.

  • Instalim i kases fiskale
  • Lidhje me printerin
  • Fature elektronike
  • Numer automatik dokumenti
  • Numer serial i fatures shitjes
 • 3-Trajnim Online i stafit duke perdorur telefon,video call dhe lidhje remote midis kompjuterave.

  • Perdorim programi per usera specifik
  • Perdorim programi nga ekonomistet

 

KERKO  IMPLEMENTIM

1.HELP DESK

2.SEKRETARIA ONLINE