PRODREAM

Program per te rregjistruar rezervimet ne hotele. Programi ProDream integrohet me Alpha Web dhe Booking. Nuk ka kosto instalimi.

 

 

ProDream , Version Demo

Karakteristika te programit:

  • 1-Program vetem per rezervimet
  • 2-Rregjistrimet ne Booking pasqyrohen automatikisht ne ProDream dhe anasjelltas
  • 3-Integrohet me Alpha Web (programin e kontabilitetit)
  • 4-ProDream eshte 100% ne cloud
  • 5-Nuk ka kosto fillestare, por komisione ne fund te muajit