PLAN BIZNESI

NDERTIM PLAN BIZNESI

MICROSOFT EXCEL

 

Planifikoni  biznesin tuaj dhe suksesi eshte i garantuar

LIBER PLAN BIZNESI

Lexo ketu…

 

  • 1-Ore trajnimi:

  • =Niveli1. Ndertim Plan Biznesi 15 ore / 5 jave / 3 ore ne jave.

  • =Niveli2. Ndertim dhe Analiza plan biznesi 21 ore / 7 jave / 3 ore ne jave.

 

  • 2-Forma e kursit: ne zyre dhe online.

  • 3-Perdoret Excel ne ndertimin e Plan Biznesi.

  • 4-Ushtrim konkret ne ndertimin e planit.

 

 

Pergjate te perdorimit te softwareve financiar dhe kontabel ju mund te krahasoni ne kohe reale situatat e planifikuara ne planin e biznesit (ndertuar ne excel)  me situatat reale ne software.