KURSE TE TJERE

Paketa permban njohuri te domosdoshme per te gjithe perdoruesit e programeve kompjuterike financiare. Raportet e softwareve financiar shkarkohen ne formate te ndryshme dhe ju nenshtrohen perpunimeve te tjera. Ne kete menyre mundesohet nje performance e larte ne aktivitetin tuaj .

  • 1-Kurse te Dedikuar:                                      1 individe & 1 pedagoge, ne kohe reale dhe orare fleksibel
  • 2-Kurse ne Klasa te Vogla:                      2-4 individe & 1 pedagoge, ne kohe reale dhe orare fleksibel
  • 3-Kurse ne Klasa te Medha :                  5-10 individe& 1 pedagoge, ne  kohe reale dhe orare standart
  • 4-Kurse ne Webinar                                        Individi meson ne menyre te pavarur nepermjet materialeve te pergatitura

 

Kurset dhe programet perkatese te cilat ofrohen jane:

Microsoft Excel. Kurset ofrohen online si edhe ne zyre

Microsoft PowerPoint. Kurset ofrohen online si edhe ne zyre

  • Nivel fillestar
  • Nivel  mestar
  • Nivel i avancuar

Lexo me shume

 

Google Ads

Lexo me shume