LEKSIONE FALAS

Leksione pa pagese ne shqip per studentet e ekonomise, ekonomistet, dhe sipermarresit. Disa leksione mund te shihen prej jush pa pasur nevoje per rregjistrim, ndersa disa te tjere mund te kerkojne rregjistrim per tu ndjekur.

 

Leksione free per bazat e kontabilitetit

BAZAT E KONTABILITETIT.

Leksione pa pagese ne shqip per studentet e ekonomise, ekonomistet, dhe sipermarresit per bazat e kontabilitetit. Shiko ketu…

 

Tutorial per deklarimet ne e-tax

TUTORIAL E-TAX

Synon te ndihmoje te gjithe ekonomistet e rinj te njihen me elementet fillestar te deklarimit ne sistemin e tatimeve. Ne kete menyre kur te shkoni ne pune si ekonomisti i ardhshem i firmes do te jeni te ambjentuar  per marredheniet e firmes me sistemin e tatimeve.

Ne kemi organizuar informacionet me te rendesishme dhe kemi vendosur link-et perkatese te cilat ju lindhin me faqen e tatimeve ose materiale perkatese (free) te pergatitura prej tyre. Ju mund te kerkonit pa fund dhe ndoshta mund te mos e gjenit si informacion, ndersa ne kete faqe eshte realizuar pasqyrimi i rezultateve te atyre kerkimeve. Mos u lodhni te kerkoni por klikoni ne link-un¬† perkatese dhe informohuni. Shiko ketu…

 

Reviste ekonomike

REVISTE EKONOMIKE

Lexoni lajme ekonomike duke lexuar ketu…