KURSE EXCEL NE WEBINAR

Nje menyre interesante per te mesuar prej shtepise eshte nepermjet webinar. Sot eshte e mundur qe ju te mesoni Microsoft Excel nepermjet webinareve. Informohuni tek rubrika cmime per kurset ne webinar.

4 ARSYE

PERSE DUHET TE MESOJME

MICROSOFT EXCEL

Klasat ne Webinar

Arsyet per te cilat duhet te zgjedhim kurset ne Webinar:

  • 1-Studioni ne menyre te pavarur nepermjet kompjuterit
  • 2-Klasa eshte e hapur 24 ore/7 dite te javes,ne periudhen e kohes se planifikuar per trajnim.
  • 3-Cdo individe mund te mesoje me kosto te ulet
  • 4-Zgjidhni kohen e pershtatshme per studim
  • 5-Pervetesoni njohuri ne pak jave
  • 6-Testohuni dhe certifikohuni nepermjet internetit
  • 7-Klasa eshte e dedikuar vetem per Ju

 

Karakteristikat e kursit:

1-Materialet e kursit jane ne format video, excel dhe word

2-Ju mund te shikoni materialet sipas nje programi te percaktuar

3-Cdo individe meson ne menyre te pavarur sipas materialeve te pergatitura prej nesh, zgjidh detyrat e percaktuara dhe i ngarkon ne klase virtuale

4-Ju zgjidhni detyra dhe i dergoni ato tek instruktori. Ai ju dergon rekomandimet perkatese

5-Testimi final eshte me ushtrime konkrete dhe organizohet online