KURSANTETNe eksperiencen disa vjecare te trajnimeve kursantet e trajnuar ju perkasin qyteteve te ndryshme si: Tirane, Durres, Vlore, Fier, Lushnje,Korce, Berat, Sarande, Himare, Tropoje,Shkoder,Pogradec etj. Njekohesisht ne trajnimet online ne kemi trajnuar edhe student ose ekonomiste ne shtete si Gjermani, Itali, Angli dhe Kosove. Suporti per kursantet vazhdon edhe pas perfundimit te kursit.

Ne fillim ne analizojme dhe percaktojme nevojat per trajnim te cdo kandidati per kursant. I rekomandojme atij alternativen me te mire dhe pasi kursanti realizon zgjedhjen e tij ne fillojme nga procesi i trajnimit. Eshte e domosdoshme qe perpara fillimit te kursit cdo kursante duhet te kete lexuar:

1-rregulloren per zhvillimin e kursit (*)

2-programin e kursit (*)

3-cmimet perkatese(*)

4-te kete nje adrese email psh emermbiemri@gmail.com(*)

5-te  jete i gashtem te zhvilloje testin e pranimit (sipas rastit)

 

 

Ne periudhen Janar-Shkurt 2020,

65% e kurseve ishin online.

Ndersa prej 11 Mars – 15Shtator 2020

te gjitha kurset do te zhvillohen vetem online.

SE BASHKU TE KUJDESEMI PER BREZAT E ARDHSHEM