Implementime

Implementimet e softwareve ne aktivitete te ndryshme zene rreth 50% te aktivitetit te qendres duke siguruar nje njohje shume te mire te kerkesave te tyre. Online e zhvillojme aktivitetin ne cdo qytet te Shqiperise duke organizuar dhe implementuar aktivitete te ndryshme.

 

 

Aktivitete ne te cilat mund te implementoni software te kontabilitetit:

 

 • =Tregti.
 • =Prodhim.
 • =Ndertim.
 • =Institucione financiare.
 • =Institucione buxhetore.
 • =Depo farmaceutike.
 • =Farmaci .
 • =Sherbime.
 • =Zyra Kontabiliteti.
 • =Ekonomiste te pavarur.
 • =Kontabilistet e Miratuar.
 • =Hotele.
 • =Agjensi udhetimesh.
 • =Kompani interneti.
 • =Spitale.
 • =Universitete.
 • =Pjese kembimi.
 • =Hidrosanitare.