GOOGLE ADS-KURSE

Google Ads

—————————————————————————————–

MODULI 1

 • Bazat e Google Ads
 • Avantazhet e Online Advertising
 • Targetimi i Fushatave
 • Menaxhimi i Buxhetit dhe Billing Transfers
 • Krijimi i Fushatave të suksesshme
 • Kërkimi nëpërmjet Fjalëve Kyçe (Keywords)

MODULI 2

 • My Business
 • Krijimi i website ne Google
 • Organizimi i userave
 • Ngarkimi i fotove
 • Ndjekja e vizitoreve
 • Postimet e ofertave dhe eventeve te ndryshme
 • Produktet tuaja

MODULI 3

 • Bloger
 • Krijimi i bloger
 • Postime
 • Si te fitojme para nepermjet blogut

MODULI 4

 • Google AdSense

MODULI 5

 • Google Analytics
 • Krijimi
 • Lidhja me web
 • Testimi

MODULI 6

 • Krijim i website
 • Administrimi i website te krijuar