KONTAKTE

KOMUNIKO PER KURSE, IMPLEMENTIME DHE ASISTENCE

............................................................
SHENIM. FORMAT E KOMUNIKIMIT.

Ju mund te:
a-kerkoni kurse,
b-te interesoheni per programin,
c-te kerkoni asistence,
d-te prezantoni probleme per te cilat mund tju ndihmojme,

atehere duhet te ndiqni njerin prej menyrave te komunikimit:

1.SEKRETARIA ONLINE
2.HELP DESK
3.WHATSAPP
4.EMAIL

Shume shpejt specialisti perkates do te ndjek ceshtjen e prezantuar nga Ju.
Nese nuk do te merrni pergjigje brenda 24 oreve (dite pune), atehere ju mund te komunikoni nepermjet telefonit ose kurseinfo@gmail.com

KONTAKTE

  • I-KOMUNIKO ONLINE. Ju mund te komunikoni ne kohe reale per kurset, programet, asistence etj duke perdorur Sekretari Online ose WhatsApp.

 

Komunikim i Personalizuar me Klientin

                 

Komunikimi i personaliuar                          Komunikimi i personaliuar

qendertrajnimi                                                Kliko ketu

Chat Group                                                       Chat Group SOFK

 

  • II-HELP DESK.Prezantoni problemin tuaj per te filluar kursin perkates,per tu interesuar per programet, asistence etj. Klikoni ketu dhe pasi ju ta plotesoni formularin do te krijohet automatikisht nje ceshtje per zgjidhje ne sistemin tone. Specialisti perkates do te ndjeke ecurin e ceshtjes se hapur prej jush dhe shume shpejt do te kontaktoheni.

  • III-ORARE:

 

 

V-SOFK (SOFTWAR-OFERTA PUNESIMI-FISKALITETE-KONTABILITET)

Kliko ketu per te shkuar tek grupi ne Whatsapp dhe do te njiheni me software kontabiliteti, oferta punesimi,fiskalitete dhe element kontabel.