CERTIFIKIME NE ZYRE & ONLINE

Kurset per programe kompjuterike si paketa office dhe programet e kontabilitetit te informatizuar ofrohen online dhe ne zyre . Kursantet e trajnuar ne zyre ose online paisen me certifikaten perkatese per trajnimin e zhvilluar. Te gjithe kursantet ne cdo qytet te Shqiperise ne i suportojme dhe ju japim asistence edhe pas perfundimit te trajnimit.

Si partner te autorizuar nga prodhuesi i programit, ne certifikojme kursantet tane dhe i suportojme ata ne firmat dhe institucionet ku punojne.

 

 

Jeni duke kerkuar pune, pasuroni njohurite & CV tuaj.

Ju filloni nje pune te re, ne ju japim suport.

Hapni nje zyre kontabiliteti, ne ju japim suport.

Filloni nje biznes, ne ju japim suport.

Keni nje biznes dhe deshironi te informatizoni financat, ne ju japim suport.

 

 

NE JU JAPIM SUPORT NE CDO HAP