Remote PC

Si realizohen lidhjet Remote midis 2 PC-ve?

———————————-

REMOTE PC+CALL

 1. Lidhje Remote me ANYDESK. Shkarko Anydesk…

Ne do te shikojme dhe perdorim ekranin e kompjuterit tuaj duke siguruar lidhje remote midis dy kompjuterave me Anydesk.

Shkarko Anydesk

Ju dergoni kodin e anydesk dhe  ne e vendosni ne qender tek Remote Desktop dhe pastaj tek Connect

Ju duhet te pranoni ftesen e derguar prej nesh duke klikuar mbi Accept. Prej ketij momenti ne do te shikojme kompjuterin tuaj.

Komunikimi me ze do te realizohet nepermjet Anydesk. (si alternative tjeter e komunikimit me ze eshte komunikimi me call ne Whatsapp).

Ne te njejten menyre do te veprohet edhe ne rastet kur kerkohet(sipas llojit te kursit te zgjedhur prej jush) qe ju hyni ne kompjuterat tane.

2 Lidhje Remote me TEAM VIEWER. Shkarko Team Viwer

Ne kete alternative komunikimi do te realizohet nepermjet Team Viewer.

Linku i klases do ju dergohet ne grupin ne whatsapp. Klikoni ne link dhe prej ketij momenti do te shikoni ekranin e kompjuterit tonae (ne kete menyre jeni pjese e klases online). Ju do te mund te shikoni ekranin e kompjuterit tone prej nga do te ndiqni me pamje dhe ze ushtrimet praktike te softwareve financiar dhe kontabel.

Komunikimi me ze do te realizohet nepermjet TeamViewer. (si alternative tjeter e komunikimit me ze eshte komunikimi me call ne Whatsapp).

REMOTE PC+VIDEO CALL

3. Lidhje Remote me MEET.

Ne fillim duhet te hapni adresen tuaj ne gmail. Juve ju dergohet linku i Meet. Klikoni ne link dhe prej ketij momenti do te shikoni ekranin e kompjuterit tone dhe te na degjoni ne kohe reale (pra do te jeni pjese e klases online).

4. Lidhje Remote me ZOOM

Ne kete alternative komunikimi do te realizohet nepermjet Zoom. Linku i klases do ju dergohet ne email tuaj. Klikoni ne link dhe prej ketij momenti do te jeni pjese e klases online.